Jeni të mirëpritur!

Në restorantin tonë ju do të gjeni një kombinim midis kuzhinës tradicionale dhe mesdhetare. Stafi ynë profesional është gjithmonë i gatshëm të ju shërbejë me profesionalizëm dhe të ju ndihmojë me cdo gjë që ju do të keni nevojë. Gjithashtu cdo gatim do të keni mundësinë ta shoqëroni me gotën tuaj të verës së preferuar.

Për të gjithë ju që dashuroni kokteilet do të keni mundësinë të merrni një gotë të kokteilit tuaj të preferuar teksa shijoni pamjen mahnitëse të detit.

Shije Surprizuese

Kombinimi

Gatimeve tradicionale me një prekje të atyre moderne