Dhomë Dopio Deluxe me Ballkon 

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon , TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Shërbim Në Dhomë