Dhomë Treshe Deluxe me Pamje Anësore Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje anësore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Shërbime Në Dhomë