Dhomë Dyshe Deluxe me Ballkon dhe Pamje Anësore nga Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje anësore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Shërbim Në Dhomë