Dhomë Dopio Superior me Ballkon dhe Pamje nga Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje ballore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje

Dhomë Treshe Superior me Ballkon dhe Pamje Anësore Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje anësore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje

Dhomë Treshe Superior me Ballkon dhe Pamje nga Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje ballore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje

Dhomë Katërshe Deluxe

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar ,TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje

Dhomë Katërshe Deluxe me Ballkon

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje ballore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje

Dhomë  Treshe Deluxe me Pamje Anësore nga Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje anësore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje

Dhomë Dopio/Dyshe Deluxe me Pamje Anësore nga Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje anësore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje

Dhomë Dopio Deluxe me Ballkon

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar, me ballkon , TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Detaje