Dhomë Treshe Superior me Ballkon dhe Pamje nga Deti

null

Kjo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe me ballkon me pamje ballore nga deti, TV dhe minibar. Gjithashtu tualeti është i pajisur me të gjitha mjetet.

Shërbime Në Dhomë